Uppdateringar/nyheter

Du har väl inte glömt…

att betala in medlemsavgiften för 2019 till föreningen? Om du har gjort det, kommer den fina årsboken att skickas till dig i mars! Om du har glömt att betala, gör det omgående och ange noga namn och adress till dig. Dröjer du med medlemsavgiften kommer det även att dröja innan du får din årsbok.

OBS! På adressetiketten som kommer med Welshponny-Nytt och Årsboken så kommer ditt medlemsnummer att stå! (som behövs vid tecknande av försäkring hos Agria om du vill utnyttja SWF:s medlemsförmåner där)


Kvalitetsboksvisning 2019 OBS! NY PROPOSITION!

Den 23-24 mars 2019 kommer det att vara kvalitetsboksvisning för hingstar på Grevagårdens Hästsportcenter.


Dags att utse…

ÅRETS AGRIA-STIPENDIAT – Dags att utse årets AGRIA-stipendiat 2018. Detta pris delas ut till någon som under 2018 gjort fin reklam för SWF på ett eller annat sätt. Lämna ditt förslag till Marie Nilsson sekreterare@swf.nu senast den 20 januari 2019. SWF:s styrelse beslutar vem som får priset som delas ut på årsmötet.

ÅRETS UPPFÖDARE – Dags att utse årets uppfödare 2018. Detta pris delas ut till någon som haft en eller flera uppfödningar som utmärkt sig på något sätt under 2018. Det kan vara på t. ex. tävling, utställning, treårstest, kvalitetsbedömning eller ungponnychampionat. Lämna ditt förslag till Marie Nilsson sekreterare@swf.nu senast den 20 januari 2019. SWF:s styrelse beslutar vem som får priset som delas ut på årsmötet.

ÅRETS BRUKSWELSH – Dags att utse årets brukswelsh 2018. Detta pris delas ut till en welsh som utmärkt sig på något sätt under 2018. Alla oavsett sektionstillhörighet eller tävlingsdisciplin kan nomineras. Lämna ditt förslag till Marie Nilsson sekreterare@swf.nu senast den 20 januari 2019. SWF:s styrelse beslutar vem som får priset som delas ut på årsmötet.


Svensk Welshponny årsbok 2019

Vill du bidra till årsboken? Du kan t.ex berätta om dina welshponnyer, upplevelser in i aveln, tävlingar eller resor du gjort för att titta på welshar. Skicka gärna in annonser. Du kan läsa mer här


Vill du ha med en julhälsning i Welshponny-Nytt?

Nu har du chansen att ha en gratis julhälsning i nästa nummer av Welshponny-Nytt. En 1/4-sida är det som gäller och i jpg-format om man inte bara vill ha text. Inte pdf. Intresserad? Kontakta redaktör Frida redaktor@swf.nu


Svenska hästavelsförbundet bjuder in till ungdomshelg

Ungdomshelg.jpg


Kvalitetsboken 2018

Sammanställning av de ston som förts in i kvalitetsboken 2018 finner du här


Ansökan om stuterinamn

Mini Star´s, Min Lilla, shetl, russ.  Madeleine Gustafsson, Borlänge, 19 dec 2018
Norrhults, Asplunds, Roxens, sv rp, welsh, nf. Charlotta Träff, Vreta Kloster, 19 dec 2018
TMD, shetl., Amanda Johansson, Tingstäde, 19 dec 2018

Ansökan om medinnehavare:

Vångsunda, Malin Karlsson, Löttorp, 19 dec 2018

Dessa stuterinamn prestenteras här, ifall någon av våra welshmedlemmar har invändningar mot att något av ovanstående stuterinamn används inom andra ponnyraser. Protest insändes till SPAF:s kansli senast det datum som står efter resp. rad.


Uppdaterad integritetspolicy

Titta gärna på vår uppdaterade integritetspolicy. Du hittar den här och under fliken Föreningen > Medlemskap.


Nya hingstar

Ny hingst sek B: Amcede Danny Boy, ej införd i kvalitetsboken


OBS Viktigt!!

Från och med 01.01 2016 skall Maiden mares (förstföderskor) DNA testas senast i samband med första fölets registrering. Se information ”Maiden mares/förstföderskor”